Skip links

Welkom bij Prins Barbecue Pits.

” Als kind zijnde werd ik al verleid door de barbecue van mijn vader. Ik denk dat daar mijn passie voor koken op vuur is ontstaan “

De jaren die daar op volgde groeide mijn liefde voor barbecueën. Eerst op de kettelgrill van mijn vader, later al snel op mijn eigen Kamado. Toch bleef ik nieuwsgierig naar nieuwe technieken en wilde ik meer dingen proberen. Vooral de Amerikaanse barbecue cultuur fascineerde mij enorm. Het echte low en slow werk op hout gestookte Amerikaanse smokers.

Ik kwam er al snel achter dat kwalitatieve offset smokers nauwelijks verkrijgbaar waren in Nederland. Zelf ben ik al heel wat jaar werkzaam in de metaaltechniek en heb ik hier heel wat ervaring opgedaan. Deze ervaring creëerde voor mij een unieke kans om mijn passie voor barbecueën en metaaltechniek te combineren om een geweldig product op de Nederlandse markt te brengen.

Een handgemaakte offset smoker, voor de echte barbecue liefhebber die het aan durft om met vuur te spelen.

Be your own pitmaster.  –  Nick Prins

Samen genieten

“Barbecueën op deze smokers is een unieke ervaring. De sfeer van buiten zijn, zelf fikkie stoken en vlees bereiden op hout gestookt vuur. Mooier dan dit wordt het niet. Geniet zelf van deze barbecue, maar geniet vooral ook samen met je vrienden, familie en buren. Want uiteindelijk draait alles om de ervaringen die je samen op doet. Pak wat biertjes uit de koelkast en fire up your pit!”