Skip links

over ons

Over Prins Barbecue Pits

Bij Prins Barbecue Pits ben je aan het juiste adres wanneer je jouw barbecueskills wilt uitbreiden. Ons doel is om de Nederlandse barbecuescene te verrijken met de beste smokers, pits en barbecueaccessoires. Om dit te kunnen bewerkstelligen, ontwikkelen wij al onze producten zelf, met oog voor detail en gebruik van de juiste technologie. Op deze manier kunnen al onze klanten vertrouwen op onze producten die hen de beste barbecue-ervaring bieden.

— kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij onze materiaalkeuze en gebruikte techniek, wat samen resulteert in barbecueproducten van ongekende kwaliteit. Dit resulteert in de beste gebruikerserving, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen grillen.

— Ambacht

Al onze producten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, dit vormt de kern van wat we doen. We hechten waarde aan de authentieke barbecuecultuur en streven ernaar om dit tot uiting komen in al onze producten.

— Passie

Onze liefde voor de authentieke barbecuecultuur is groot. We hebben als doel om deze passie te delen met alle barbecueliefhebbers, zodat iedereen kan genieten van de meest rijke barbecue-ervaring.