Skip links
Ready to smoke some meat?

Ervaar een nieuwe dimensie van smaak en beleef het ultieme barbecue avontuur met de offset smokers van Prins Barbecue Pits. Bereid gerechten op houtgestookt vuur en creëer een unieke rokerige smaak die je niet ervaart bij een traditionele barbecue. Koken op een smoker BBQ is meer dan alleen een maaltijd bereiden; het is een beleving op zich.

Ben jij klaar om je BBQ-game naar een hoger niveau te tillen?

Premium kwaliteit

Authentiek barbecueën

Handgemaakte producten

Ontdek onze producten

Offset smoker

Prins Pit XL

De Prins Pit XL is het grootste offset smoker model. Deze smoker is geschikt voor horeca, competitiegebruik, catering en voor de allround barbecueliefhebber. Gemaakt van 8mm dik staal en voorzien van de beste techniek en kwaliteit.

Grote hoeveelheid ruimte

Perfect voor Low & Slow

Authentieke rooksmaak

Bekijk Prins Pit XL

Offset smoker

Dutch Smoker

De Dutch Smoker brengt authentieke barbecue naar de Nederlandse achtertuin. Ook met deze compacte offset smoker bereid je de beste Low & Slow barbecue gerechten.

Nederlands achtertuin model

Perfect voor Low & Slow

Authentieke rooksmaak

Bekijk Dutch Smoker

Open fire pit

Open Fire Pit

Deze Open Fire Pit is ideaal voor vuurliefhebbers, avonturiers, cateraars en iedereen die op zoek is naar iets extra’s. Proef de vrijheid om op creatieve wijze te koken en steel gegarandeerd de show bij je gasten. Ook te gebruiken als vuurkorf voor een sfeervolle zomeravond!

Koken op open vuur

Speel met hoogte en roosters

Beleef sfeervolle momenten

Bekijk Open Fire Pit