Skip links

Koken op open vuur

Ontdek de charme van koken echte vlammen met de Prins Barbecue Open Fire Pit – een innovatieve open vuurschaal die koken op open vuur naar een nieuw niveau tilt. Onze Open Fire Pit combineert functionaliteit met mobiliteit en biedt unieke kenmerken die elke buitenkok of BBQ avonturier zal waarderen.

Open Fire Pit

De Prins Open Fire Pit is het ware metgezel voor de echte BBQ avonturier! Experimenteer met verschillende kooktechnieken van direct grillen tot langzaam roken. De directe blootstelling aan het vuur en de rook geeft je gerechten een authentieke, rokerige smaak en maakt van elke hap een avontuur. Koken met de Open Fire Pit gaat verder dan alleen de smaak; het creëert ook een warme, gezellige sfeer.

Koken met een Open Fire Pit betekent avontuur, gezelligheid en samenzijn.

Bestel Open Fire Pit

Of je nu in je eigen achtertuin bent of in de vrije natuur, de ervaring van open vuur koken geeft je altijd een gevoel van avontuur.

De Prins Open Fire Pit is niet alleen een plezier om mee te koken; het is ook een ultieme sfeermaker. Vooral wanneer je met vrienden rondom het vuur staat, zorgt de Open Fire Pit voor de meest onvergetelijke momenten en gezellige avonden.

De roosters zijn verstelbaar in hoogte waardoor je goed kunt spelen met verschillende warmtes. Ideaal als je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. Of je nu zin hebt in een snelle grillsessie of langzaam gegaard vlees, pas eenvoudig de hoogte aan voor de perfecte bereiding van elk gerecht.

De Open Fire Pit is volledig demontabel, waardoor het niet alleen gemakkelijk op te bergen is, maar ook makkelijk te vervoeren. Handig voor evenementen of feestjes.