Skip links

Unieke beleving

Het stoken van je eigen vuur in een smoker brengt een gevoel van avontuur en ambachtelijkheid met zich mee. Je kunt het proces volledig aanpassen aan je eigen smaak en voorkeuren. Het is een unieke manier van koken waarbij je de tijd neemt om langzaam en zorgvuldig de perfecte smaak te bereiken.

Het is niet alleen een heerlijke manier van koken, maar ook een ontspannende en vermakelijke activiteit. Samen genieten van een smoker gaat hand in hand met de typische barbecuecultuur waarin het draait om het delen van goed eten en gezelligheid met vrienden en familie. Door het langzame proces van het bereiden van je gerechten heb je genoeg de tijd om te socializen terwijl je wacht op het heerlijke resultaat.

Vakmanschap

Onze offset smokers zijn volledig handgemaakt en worden vervaardigd met de grootste zorg en precisie. Het resultaat is een smoker die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw buitenruimte. Het gebruik van 8mm dik staal zorgt ervoor dat je een optimale controle hebt over de temperatuur en rook tijdens het bereiden van jouw favoriete gerechten. Daarbij is de smoker vrijwel onverwoestbaar en koelt hij niet snel af door weersinvloeden.

Het handgemaakte aspect en de keuze voor 8mm dik staal maken onze offset smokers van de hoogste kwaliteit. 

Lees meer

Specifieke wensen?

Wij bieden ook de mogelijkheid om een smoker op maat te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op